Assistans

Ha ASSISTANS

Mycket väl godkänt assistansbolag

GIL är ingen dagslända utan ett tryggt och bra val för dig som söker en assistansanordnare med extra allt. Vi har alla tillstånd som behövs och en lång erfarenhet. Vi har sysslat med personlig assistans i över 30 år, vi är en stabil assistansanordnare! Du kan jämföra oss med andra anordnare av personlig assistans. Vi tål att jämföras.

Men tryggt innebär inte tråkigt. Vi ser till att nyttja våra styrkor till att förändra världen för människor med funktionsnedsättning, för ett samhälle där person går före funktion! Det gör vi genom uppfinningsrika, nutida, humoristiska och ofta ironiska sticka-i-ögonen-kampanjer. Häng med oss!

Personlig erfarenhet av personlig assistans

GIL är ett kooperativ som utan vinstintresse samordnar personlig assistans sedan 1989. Vår långa erfarenhet är din trygghet. Alla i styrelsen, vår verksamhetsledare och flera på kontoret har personlig assistans eller erfarenhet av personlig assistans i familjen. Vi vet alltså vad vi sysslar med.

Background image

“Superbra och jättetrevligt.
I framkant och lite mer.”

Background image

“Inspirerande och tillgängliga lokaler med proffsigt bemötande.”

Background image

“Det är en familjär stämning när man kommer in på GIL-kontoret. Många bra och roliga aktiviteter för alla kunderna.”

Background image

“Som arbetsledare har jag alltid blivit bra bemött av dom på kontoret och fått ”verktygen” jag behöver för att göra ett bra jobb.”

Background image

“GIL är utan tvekan det bästa assistansbolaget!”

Bästa assistansbolaget

Om vi är det bästa assistansbolaget för dig pratar vi gärna om. En sak är i alla fall helt säker, och det är att vi är ett assistansbolag som är bra på mycket och som vid en jämförelse ligger väldigt långt fram på många plan. Vi har exempelvis bra, säkra och kostnadseffektiva rutiner, kanske marknadens bredaste utbud av digital hjälpmedel för att administrera den personliga assistansen med exempelvis program och tjänster för rekrytering, schemaläggning, tidrapportering, ekonomisk rapportering och information.

Det är lättare att ta ett beslut att byta assistansanordnare om man vet vad andra tycker. Vi har fått en utmärkelse av våra assistansberättigade genom att få goda resultat i IfA:s enkätunderökning. Vi har goda omdömen i sociala medier och en hel drös recensioner på Eniro, Facebook och Google.

  • 5 av 5 stjärnor på Eniro (uppgift kontrollerad 2021)
  • 4,5 stjärnor av 5 på Facebook (uppgift kontrollerad 2021)
  • 4,6 stjärnor av 5 på Google (uppgift kontrollerad 2022)
  • IfA-godkänd anordnare (senaste godkännandet utfärdat 2020)
  • Tillstånd från IVO att bedriva verksamhet inom personlig assistans (2011-), vi är ett av de godkända assistansföretagen

Söker du referenser att tala med innan du bestämmer dig för att byta till GIL som assistansanordnare, så har vi givetvis referenspersoner som du kan prata med.

Våra kampanjer sätter oss förstås också på kartan. Vi jobbar nyskapande och traditionellt för målet att nå full delaktighet för personer med funktionsnedsättningar. Det skulle förvåna oss om du hittade ett assistansbolag som är bättre än oss på att dra uppmärksamhet till funktionsfrågorna…