Assistans

HA ASSISTANS

välja rätt assistansbolag

Burkräkor, eller färska?
Pulver, eller hemmagjort potatismos?
Ett annat assistansbolag, eller GIL?

Det finns det många assistansbolag att välja mellan. Det kanske kan låta skrytigt men GIL är i framkant på så många plan. Vi är experter. GIL samordnar personlig assistans utan vinstintresse sedan 1989. Alla i styrelsen, vår vd och flera på kontoret har personlig assistans eller erfarenhet av personlig assistans i familjen eller har jobbat som personlig assistent. Vi vet alltså vad vi sysslar med.

Vi ligger i framkant när det kommer till digitala funktioner för rekrytering, tidrapportering, schemaläggning och budgetering. I GIL har du full insyn och får rapporter på det mesta. Vi har en vikariepool för oväntade luckor i schemat. Sammantaget erbjuder vi de bästa redskapen som finns för en schysst assistans!

GIL är en riktigt schysst assistansfixare. Så, är det kanske dags att byta upp sig?

Kille i rullstol, på ena sidan grön färdtjänstbuss, på andra sidan grön lambourigini, text: Byt upp dig Precis som med bilar så finns det många assistansbolag att välja mellan. En del kanske föredrar färdtjänst, medan många skulle ta en lamborghini om det gick.

Byta assistansanordnare / Byta assistansbolag

Att byta assistansanordnare är inte jobbigt. Vi sköter det mesta åt dig.

Är du nyfiken eller kanske skeptisk? Är du intresserad av att gå med i GIL? Hör av dig med dina frågor till Mattias Loveson, som är en av dem som guidar nya assistansberättigade i GIL. Han svarar på alla dina frågor och hjälper dig med allt inför den dag du går med eller byter till GIL som assistansanordnare. Du når Mattias på mattias@d.gil.se eller ring 031-63 21 92.

Det är enkelt att gå med i GIL. Vi hjälper dig oavsett om du precis fått din assistans beviljad eller om du vill lämna kommunen eller byta från ett annat assistansbolag.

Så här går det till i FYRA steg

  1. Du kontaktar oss, vi bokar in ett möte där det passar dig. Det kan exempelvis vara hemma hos dig eller på vårt kontor eller via Zoom. Vi berättar om GIL och du får möjlighet att fråga och fundera. Mötet är helt förutsättningslöst och det kostar inget.
  2. Du vill gå vidare. Vi fördjupar oss något, går igenom beslut och budget, rekryteringsbehov och dylikt. Vill du prata med någon som redan är med i GIL innan du bestämmer dig? Det fixar vi!
  3. När du bestämt dig så tecknar vi ett avtal om personlig assistans med ett individuellt upplägg som passar dig. Sen fixar vi resten avseende bytet av assistansanordnare.
  4. Du deltar i vår utbildning i arbetsledarskap. De som ska bli dina assistenter genomgår vår assistentutbildning. Snart får du tillgång till ditt GIL-stöd, som ger hjälp, råd, stöd och kompetens i många frågor. Din guide, ett bollplank. Nu är du med i GIL – vad skoj!
Mattias Loveson
Ring mig!

Mattias Loveson

031-63 21 92