Kontakt

Personlig assistans i SKÅNE

assistansbolag med verksamhet i skåne

GIL är ett brukarkooperativ för personlig assistans. Vi har verksamhet på många platser i landet men främst i Skåne, Västra Götaland, Halland, Dalsland och Värmland. Du som bor i Skåne har närmst till vårt kontor i Halland. Du som bor i Skåne, har personlig assistans och vill väja GIL som assistansbolag kan höra av sig till Mattias Lovesson. Är du intresserad av att byta assistansbolag så kan du träffa oss på plats på kontoret, hemma hos dig eller på en annan plats som passar dig.

Våra öppettider i växeln är 10-12 och 13-14. Övrig tid är du välkommen att ringa direkt till någon av oss eller skicka e-post.

Du som val GIL och bor i Skåne är välkommen till oss, men vi kommer också gärna till dig, antingen för att det behövs eller för att det är trevligt! Vi har också digitala lösningar för möten och utbildningar. Om du deltar på utbildningar eller möten och har en bit att resa, så kanske du väljer att stanna över natten på ett hotell. Så länge resan sker för möten eller av utbildningsskäl för assistenter eller arbetsledare, så kan kostnaderna bekostas med assistansersättningen.

GIL:s mötesrum “The Crip” hittar du på vårt kontor i Göteborg. Våra lokaler är till för dig som är medlem i GIL. Du kan låna dem för möten eller aktiviteter!
Mattias Loveson
Gå med i GIL /
Nya assistansberättigade

Mattias Loveson

031-63 21 92
Anna Gustavsson
GIL-stöd

Anna Gustavsson

0031-63 64 81