Kontakt

Personlig assistans i Varberg

Kontakta oss på kontoret i Varberg

Våra öppettider i växeln är 10-12 och 13-14. Övrig tid är du välkommen att ringa direkt till någon av oss eller skicka e-post. Vill du komma på besök på kontoret i Varberg så är det bäst att du ringer först, så att vi med säkerhet är på plats när du kommer!

Assistansbolag i varberg

GIL är ett assistanskooperativ som samordnar personlig assistans sedan 1989. Vårt huvudkontor ligger i Göteborg. GIL är ett bra alternativ för dig som söker ett assistabolag i Varberg. Kontoret i Varberg ligger bra till för dig i Halland, västra Småland och Skåne! Här finns det möjlighet för dig med personlig assistans att träffa ditt GIL-stöd, låna rum för att genomföra exempelvis personalträffar och intervjuer av personer som söker jobb som personlig assistent hos dig. Vi håller också en del utbildningar på plats i Varberg, till exempel vår assistentutbildning.

Är du intresserad av att byta assistansbolag så kan du träffa oss på plats på kontoret, hemma hos dig eller på en annan plats som du föredrar.

Adress

Lindbergsvägen 2C
432 32 Varberg

Vägbeskrivning
Anna Gustavsson
GIL-stöd

Anna Gustavsson

031-63 64 81 anna.g@gil.se
Mattias Loveson
Gå med / Nya assistansberättigade

Mattias Loveson

031-63 21 92

aktiviteter för dig med personlig assistans

På kontoret i Varberg har vi utbildningar och möten samt aktiviteter särskilt för dig som bor i exempelvis Varberg, Falkenberg, Halmstad, Ullared och Hyltebruk. Exempel på aktiviteter är sommarlunch, julbord, assistentutbildning, mingel och rekryteringsträffar.