Kontakt

Personlig assistans i Halmstad

assistansbolag med kontor i Halland

GIL är ett kooperativ för personlig assistans. Vi har verksamhet på många platser i landet men är bäst i Halland, Skåne, Västra Götaland, Dalsland och Värmland. Du som bor i Halmstad har nära till vårt kontor i Varberg. Här finns det möjlighet för dig med personlig assistans att träffa ditt GIL-stöd, låna rum för att genomföra exempelvis personalträffar och genomföra intervjuer av personer som söker jobb som personlig assistent hos dig. Vi håller också en del utbildningar på plats i Varberg, till exempel vår assistentutbildning. Några gånger om året träffas de som vill för gemensamma aktiviteter såsom julbord och sommarfest.

Våra öppettider i växeln är 10-12 och 13-14. Övrig tid är du välkommen att ringa direkt till någon av oss eller skicka e-post. Vil du besöka oss på kontoret i Varberg så är det bäst om du ringer först så att vi med säkerhet är på plats när du kommer!

Är du intresserad av att byta assistansbolag så kan du träffa oss på plats på kontoret, hemma hos dig eller på en annan plats som passar dig.

10 korta om assistans på GIL:s vis

  1. Vi har inget vinstintresse, inga pengar till vinster för ägare, alla pengar till personlig assistans!
  2. Vi har samordnat personlig assistans sedan 1989.
  3. Alla i GIL:s styrelse har egen funktionsnedsättning. GIL:s VD har assistans. Flera på kontoret har personlig assistans eller erfarenhet av personlig assistans.
  4. Vi utgår från att personer med assistans själva bäst förstår sina behov och hur assistansen ska utformas. (Independent Living)
  5. GIL har idag drygt 270 assistansberättigade och omkring 2 000 anställda personliga assistenter.
  6. VI har kollektivavtal och är godkända av intresseorganisationen för assistansberättigade.
  7. GIL utmärker sig gentemot andra assistansbolag genom att vi anordnar en rad olika utbildningar för både arbetsledare och personliga assistenter.
  8. Vi tror att vi är assistansbolaget med flest digitala lösningar, verktyg och funktioner.
  9. Vi har samma administrativa avgift för alla, den beror alltså inte på hur bra du är på att förhandla!
  10. Vi har genomfört, och kommer att genomföra, en rad prisbelönta kampanjer: för full delaktighet för människor med funktionsnedsättning, t ex CP-öl och CP-trucken

Adress

Lindbergsvägen 2C
432 32 Varberg

Vägbeskrivning
Anna Gustavsson
GIL-stöd

Anna Gustavsson

031-63 64 81 anna.g@gil.se
Mattias Loveson
Gå med / Nya assistansberättigade

Mattias Loveson

031-63 21 92