Kontakt

Personlig assistans i Uddevalla

Kontakta oss på kontoret i Uddevalla

Våra öppettider i växeln är 10-12 och 13-14. Övrig tid är du välkommen att ringa direkt till någon av oss eller skicka e-post. Vil du besöka oss på kontoret i Uddevalla så är det bäst om du ringer först så att vi med säkerhet är på plats när du kommer!

assistansbolag i uddevalla

GIL är ett assistanskooperativ som samordnar personlig assistans sedan 1989. Vårt huvudkontor ligger i Göteborg. Kontoret i Uddevalla ligger bra till för dig i Fyrbodal! Här finns det möjlighet för dig med personlig assistans att träffa ditt GIL-stöd, låna rum för att genomföra exempelvis personalträffar och intervjuer med personer som söker jobb som personlig assistent i Uddevalla. Vi håller också en del utbildningar på plats i Uddevalla, till exempel vår assistentutbildning.

Är du intresserad av att byta assistansbolag så kan du träffa oss på plats på kontoret, hemma hos dig eller på en annan plats som passar dig.

Adress

Junogatan 9
451 42 Uddevalla

Vägbeskrivning
Helén Olsson
GIL-stöd

Helén Olsson

0522-108 08 helen.o@gil.se
Mattias Loveson
Gå med / Nya assistansberättigade

Mattias Loveson

031-63 21 92

aktiviteter för dig med personlig assistans

På kontoret i Uddevalla har vi utbildningar och möten samt aktiviteter särskilt för dig som bor i exempelvis Uddevalla, Lysekil, Trollhättan, Vänersborg / Fyrstad och Munkedal. Exempel på aktiviteter är sommarlunch, julbord, assistentutbildning, mingel och rekryteringsträffar.