Kontakt

Personlig assistans i Uddevalla

Kontakta oss på kontoret i Uddevalla

Våra öppettider i växeln är 10-12 och 13-14. Övrig tid är du välkommen att ringa direkt till någon av oss eller skicka e-post. Vil du besöka oss på kontoret i Uddevalla så är det bäst om du ringer först så att vi med säkerhet är på plats när du kommer!

Personlig assistans i FYRBODAL med omnejd

GIL är ett assistansföretag som samordnar personlig assistans sedan 1989. Vårt huvudkontor ligger i Göteborg. Vår verksamhet är särskilt koncentrerad till Skåne, Halland, Västra Götaland, Dalsland och Värmland. Kontoret i Uddevalla ligger bra till för dig i Fyrbodal! Här finns det möjlighet för dig med personlig assistans att träffa din GIL-stödjare, låna rum för att genomföra exempelvis personalträffar och genomföra intervjuer av personer som söker jobb som personlig assistent hos dig. Vi håller också en del utbildningar på plats i Uddevalla, till exempel vår assistentutbildning.

Är du intresserad av att byta assistansbolag så kan du träffa oss på plats på kontoret, hemma hos dig eller på en annan plats som passar dig.

Adress

Junogatan 9
451 42 Uddevalla

Vägbeskrivning
Helen Olsson
GIL-stöd

Helen Olsson

0522-108 08 helen.olsson@d.gil.se
Mattias Loveson
Gå med / Nya assistansberättigade

Mattias Loveson

031-63 21 92

aktiviteter för dig med personlig assistans

På kontoret i Uddecalla har vi utbildningar och möten samt aktiviteter särskilt för dig som bor i exempelvis Uddevalla, Lysekil, Trollhättan, Vänersborg / Fyrstad och Munkedal. Exempel på aktiviteter är sommarlunch, julbord, assistentutbildning, mingel och rekryteringsträffar.