Assistans

Va assistent

Sök jobb som personlig assistent

GIL:s arbetsledare är ofta på jakt efter duktiga personliga assistenter. Du hittar alla annonser på vår hemsida. Även om det inte finns något ledigt jobb som passar dig just nu kan du alltid skicka in en intresseanmälan. Vikariepoolen kan också vara ett alternativ, för dig som har möjlighet att hoppa in med kort varsel.

På GIL sköter de flesta arbetsgrupper sina rekryteringar själva. Det är alltså en arbetsledare i någon av våra över 260 grupper som lägger ut annonser, gör urval och kallar till intervju. Det betyder att du som arbetssökande absolut kan söka flera av våra lediga tjänster samtidigt. Varje nytt jobb du söker betyder en ny chans till en anställning.

Öka dina chanser att landa ett jobb

bli en jävel på att söka jobb

Sök jobb du verkligen vill ha! Skicka inte samma ansökningshandlingar till alla lediga jobb du hittar. Det märks! Kartlägg dig själv. Vad har du som gör dig till den bästa för jobbet? Kemi och personlighet är ofta viktigt. Det kan vara givande för både dig och den assistansberättigade om ni har gemensamma beröringspunkter. Läs alla våra tips och öka dina chanser att få jobb.

Söka jobb-tips
Personlig assistent och person i rullstol, på stan, i Arkaden, Göteborg.

personlig assistent lediga jobb göteborg

Alla våra lediga jobb hittar du på Arbetsförmedlingen eller på vår jobbsida på hemsidan. Vi har förmedlar tjänster från Skåne till Norrbotten!

skicka in Intresseanmälan

Även om det inte finns något ledigt jobb som passar dig just nu kan du alltid skicka in en intresseanmälan. Det är nämligen många jobb som aldrig kommer ut på hemsidan. De tillsätts genom att den som söker personal använder GIL:s intressebank. Se till att göra dig sökbar för alla GIL:s assistansberättigade. Gå till Jobb, klicka på ”Intresseanmälan”, fyll i, lägg upp ditt CV och ett personligt brev. Då har du chansen att bli kontaktad om jobb!

Vi anordnar rekryteringsträffar

Vi anordnar flera rekryteringsträffar varje år. Genom att söka jobb hos oss eller skicka in en intresseanmälan så kan du bli inbjuden. Det blir en chans för dig att få reda på mer om GIL, ge en första intervju och visa framfötterna!

ÄR DU EN POOLARE?

Vi har en vikariepool i GIL. Den arbetsledare som akut och tillfälligt saknar personal kan kontakta GIL för att höra om det finns någon tillgänglig i poolen, som kan komma och ta enskilda pass då det behövs. Kanske vill du vara en av assistenterna som finns tillgänglig då? Hör i så fall av dig till Emelie på emelie.s@gil.se.

Emelie Svedberg
Vikariepool

Emelie Svedberg

031-63 64 89
Lena Svensk
Rekrytering / Intresseanmälan

Lena Svensk

031-63 64 87

assistent åt sitt eget barn

Du kan vara assistent åt ditt eget barn och har då samma anställningsvillkor som andra assistenter.

Assistent åt barn

Annhörigassistans

En viktig del av assistansen är att välja assistenter. De kan vara både anhöriga och utomstående.

Anhörigassistans

lön personlig assistent

Lönen för assistenter är individuell. Erfarenhet, arbetsuppgifter och arbetsresultat kan påverka.

Lön assistent

arbetsuppgifter assistent

Som personlig assistent stödjer du en person med funktionssättning att leva det liv hen själv vill leva. 

Arbetsuppgifter