Utbildning

assistentutbildning light

Person i rullstol gör en gest med handen framför ansiktet som om hon skäms.

“Vi håller riktiga utbildningar, inga opersonliga webbutbildningar”

Just så brukar vi skriva när vi vill berätta om våra utbildningar. Och ändå sitter du nu här med ”en opersonlig webbutbildning”… I tider då Coronaviruset sätter ramarna så får vi helt enkelt anpassa oss! På GIL är assistentutbildningen en obligatorisk utbildning. Den ska alla gå! Men på grund av Coronaviruset så har vi ställt in alla våra utbildningar. Under denna period ersätter hemmastudier vår utbildning.

ASSISTENTUTBILDNING GOES LIVE

Knapptidsversionen

Här hittar du som tidrapporterar med Knapptid aktuella datum och anmälningsformulär. Glöm inte att stämma av med din arbetsledare innan du anmäler dig!

LIVE Knapptid

ASSISTENTUTBILDNING GOES LIVE

GIL livesänder!

Vi drar igång direktsända versioner av assistentutbildningen! Allt som behövs för att delta är en mobil, dator eller platta med uppkoppling och hörlurar.

Assistenten får lön för sin medverkan.

ASSISTENTUTBILDNING GOES LIVE

Primassversionen

Här hittar du som tidrapporterar med Primass aktuella datum och anmälningsformulär. Glöm inte att stämma av med din arbetsledare innan du anmäler dig!

LIVE Primass

På GIL är assistentutbildningen en obligatorisk utbildning. Den ska alla gå! Men på grund av Coronaviruset så har vi ställt in alla våra utbildningar. Under denna period ersätter hemmastudier vår utbildning. Här kommer därför en kortkort version av assistentutbildningen, helt enkelt det just nu viktigaste. Denna PDF vill vi att du går igenom noga. Läs allt och fundera på vad det innebär för dig på ditt jobb. Vi vill gärna att du hör av dig till oss om det är något som gör dig osäker eller fundersam!

När det går, så kommer vi självklart att köra igång med våra uppskattade assistentutbildningar igen. Då vill vi att du kommer! Vi ses!

HUR GÖR MAN?

Vi använder två olika program för att redovisa arbetad tid. Knapptid och Primass. Välj länk nedan utifrån vilket program just du använder i dagsläget. Utbildningen är i PDF-format och öppnas i ny flik.

Assistentutbildning – Knapptid

Assistentutbildning – Primass