ons 25 aug

Assistenter

Passerat event

Assistentutbildning I (LIVE) Knapptid

Assistentutbildning I (LIVE) är en webbsänd obligatorisk introduktionsutbildning för personliga assistenter som arbetar i GIL. Denna version är för dig som använder Knapptid för att tidrapportera.

För att delta i vår live-sända utbildning så behöver du en mobil, dator eller platta med uppkoppling och hörlurar.

Utbildningen innehåller det viktigaste från vår vanliga assistentutbildning. Våra föreläsare går under tre timmar igenom filosofin och levnadssättet Independent Living, värt att veta om FN:s konvention om rättigheter för personer med funktionsnedsättningar, LSS, arbetsgivaransvar, kollektivavtalets roll och anställningsförhållanden generellt. Vi går också igenom det du behöver veta om lön, tidrapporter och förmåner. Vi behandlar även ämnet arbetsledare och yrket personlig assistent under utbildningen. Det kommer finnas möjlighet att ställa frågor.

Du får självklart lön för din medverkan.

Vår målsättning är att du efter genomgången utbildning ska känna dig trygg i din roll som personlig assistent samt ha en grundkunskap om GIL och vår filosofi och ha vetskap om vem du ska kontakta vid behov.

Denna utbildning är en anpassning till rådande omständigheter, vår ordinarie utbildning är satt på paus tills dess smittorisken är mindre.

  • 25 aug 2021 · 13:00 – 16:00
  • 3 timmar
  • Assistenter
  • Lediga platser: Ja
  • Kostnad: 0 kr
  • Sista anmälningsdag: 24 aug 2021
  • Övrig info: För att delta i vår live-sända utbildning så behöver du en mobil, dator eller platta med uppkoppling och hörlurar.

Anmäl dig

Du som är assistent måste komma överens med din arbetsledare om vilka utbildningar du ska gå och när det passar – innan du du anmäler dig. Utbildningsformulären är öppna ända fram till dagen innan utbildningsdagen.

Anmälan är bindande. Innan utbildningen skickar vi alltid en bekräftelse och en kallelse med all information du behöver.

Tänk på att du måste avboka om du får förhinder eller blir sjuk, så att din plats kan gå till någon på väntelistan! Avboka genom att mejla utbildning@d.gil.se eller ringa 031-63 21 96.

I enlighet med GDPR / Dataskyddsförordningen: Genom att klicka på Skicka så medger du ditt samtycke till att GIL hanterar de kontaktuppgifter du angett. Dessa används enbart internt och i syfte att hantera processer runt din anmälan till denna aktivitet.