ons 12 okt

Arbetsledare

Passerat event

Arbetsledarutbildning

Arbetsledarutbildningen är en obligatorisk introduktionsutbildning för alla assistansberättigade arbetsledare och ställföreträdande arbetsledare i GIL. Utbildningen ger dig viktig kunskap och introducerar de verktyg du behöver för att kunna genomföra åtagandet som arbetsledare på ett bra sätt. Vi tar bland annat upp Independent Living-ideologin, arbetsmiljö, arbetsrätt, assistansekonomi och arbetsledarskap.

Arbetsledarutbildningen ges vid två tillfällen hösten 2022, det ena är förlagd till kontoret och ges tre vardagar (onsdag-fredag), den andra är en digital version och ges som en tvådagars-utbildning (fredag-lördag). Du som har gått denna utbildning tidigare och önskar repetera eller fördjupa dig i något specifikt område, kan välja att anmäla dig till bara en av dagarna. Arbetsledarutbildningen innehåller teori och praktiska verktyg, samt bonusen i att träffa andra i liknande situation.

Arbetsledarutbildningen innehåller utöver teori och praktiska verktyg en hel del god mat och sociala aspekter som bland annat ligger i fördelen i att träffa andra i liknande situation.

Dag 1 Gil och Independent Living-ideologin (kl 10:00-15:00)
Dag 2 Arbetsrätt & Kvalitet i assistansen (kl 10:00-16:00)
Dag 3 Assistansekonomi (kl 10:00-15:00)

Denna onlineutbildning uppstod som en anpassning till pandemin när vår ordinarie utbildning var satt på paus. Den blev dock en framgång och går nu parallellt med utbildningar på plats.

Från och med hösten 2022 görs alla anmälningar till utbildningar i Primass. Du hittar utbildningarna bakom knappen EVENEMANG i den röda vänstermarginalen. 

  • 12 okt 2022 – 14 okt 2022
  • Arbetsledare
  • Lediga platser: Ja
  • Kostnad: O kr
  • Sista anmälningsdag: 11 okt 2022
  • Specifik info för tillfället: Anmälan till utbildningen görs i Primass.
  • Övrig info: GIL bjuder på lunch och fika. Vi erbjuder alltid något alternativ för den som är allergisk eller vegetarian/ vegan. Du får gärna använda våra microvågsugnar.