Alla nyheter
02 October 2020

Jaktsäsongen är här

Söker du ett schysst och vaket jaktlag?
Nu har vi plats för nya assistansberättigade i kooperativet GIL.

För oss är inte ett assistansbolag något som ligger stilla i grytet och låter tiden gå. Vi ser till att alltid ha en framskjuten position. Vi är prisbelönta med pangbra nöjdhetsindex! Nu vill vi att du lägger an och blir en sån som kombinerar vass assistans med ställningstagande för ett jämlikt samhälle.
Är du redo för ett byte?

Vi är idag omkring 260 assistansberättigade i flocken, som drivs av tre ledord. Vi satsar på våra ”nätverk” där vi hjälper andra och varandra att komma på rätt spår. Vi tycker också att det är viktigt att vara ”utmanande” och försöker vara ett horn i sidan där det behövs. Kronan i vår organisation är ”självbestämmande”. För oss är det ruskigt viktigt att siktet ligger på att assistans ska utföras så som den assistansberättigade själv vill ha det.

Det finns folk som har murkna uppfattningar om människor med funktionsnedsättningar. Fördomar är sällan rotade i illvilja men bidrar ändå till mörker för många. Vi behöver gemensamt stå upp för allas varierande natur! Det är utifrån den spaningen vi genomför våra kampanjer. Var på pass, nästa aktion är mitt i prick!

Ta sikte på ett skarpt assistansbolag!
Välkommen till vårt lag!

PS. Det är inte svårt att byta till GIL, vi sköter nästan allt!

Mattias Loveson
Gå med i GIL /
Nya assistansberättigade

Mattias Loveson

031-63 21 92
Anna Gustavsson
GIL-stöd

Anna Gustavsson

0031-63 64 81