mån 14 nov

Alla

Passerat event

Testa appen Reda – Öppet hus

Appen Reda är klar! När appen nu lanseras håller vi öppet hus i GIL:s lokaler. Du kan komma förbi och se hur appen fungerar, testa själv och ställa frågor direkt till Lina och Johanna.

I Reda samlar du information om dig själv, som du vill att andra ska kunna ta del av. Exempelvis kan du använda appen när du anställer nya assistenter eller när du besöker vården eller daglig verksamhet. Appen kan innehålla filmer, bilder, text och checklistor och exempelvis illustrera ett lyft eller kanske din rutin för vad som ska med och vad som ska göras när du ska till badhuset. Du bestämmer!

Från Bräcke Diakoni kommer projektledaren Lina Bjarnegård Carlsson samt medarbetaren Johanna Nilsson.

Några citat om appen:

”Det blir som en maktförflyttning till individen som har behoven.”
Stödpedagog

 ”Jag slipper tjata om hur jag vill ha det”
Sara

 ”Det handlar om trygghet för både personen och anhöriga.”
Mamma

 ”Jag vill diskutera ihop med personliga assistenter och aktivitetsledare hur vi ska skapa rätt känsla för mig på jobbet.” 
Sara

Här är en inspelad föreläsning som handlar om appen (26 minuter).

Även du som inte är GIL:are är förstås välkommen till detta öppna hus! Det är drop-in, ingen anmälan krävs, men skicka gärna ändå ett meddelande till oss så att vi vet att du funderar på att dyka upp. Då kan vi också höra av oss till dig om det av någon anledning skulle bli inställt.

  • 14 nov 2022 · 12:00 – 17:00
  • 5 timmar
  • Alla
  • Lediga platser: Ja
  • Kostnad: Gratis
  • Övrig info: Öppet hus, kom och gå som du vill mellan 12 och 18. Vi håller till i konferensrummet Livingroom!

Öppet hus – testa appen Reda

Det är öppet hus och drop-in 12-17 men skicka gärna ändå ett meddelande till oss så att vi vet att du funderar på att dyka upp. Då kan vi också höra av oss till dig om det av någon anledning skulle bli inställt. Tack!

I enlighet med GDPR / Dataskyddsförordningen: Genom att klicka på Skicka så medger du ditt samtycke till att GIL hanterar de kontaktuppgifter du angett. Dessa används enbart internt och i syfte att hantera processer runt din anmälan till denna aktivitet.