ons 5 okt

Ställföreträdande arbetsledare

Passerat event

Nätverket Nästan

Nu startar nätverket NÄSTAN upp igen. Nätverket vänder sig till dig som är ställföreträdande arbetsledare – anhörig eller inte anhörig spelar ingen roll. Har du gjort dig bekväm med Zoom eller har långt till Göteborg och föredrar det digitala rummet så är du precis lika välkommen! Vi möts både IRL och via skärmen.

Vid höstens första träff kommer vi att prata om hur man ska göra för att lyckas med rekryteringen. Lena Svensk som tagit över rekryteringsansvaret på GIL kommer att dela med sig av sina bästa tips och trix. Hon berättar också om hur man undviker de vanligaste fallgroparna och hur man ökar chansen att hitta rätt assistent.

Anmäl dig senast måndag 19 september kl 12.00 så att hon kan fixa mat som räcker till alla. Varmt välkommen! 
Vi ses i CP-salen på Göteborgskontoret.

Har du någon idé eller önskemål kontakta Lena på lena.svensk@gil.se. Det är hon som håller i trådarna.

NÄSTAN är ett nätverk för ställföreträdande arbetsledare, anhöriga som externa, som längtar efter att såväl stötta och få stöd och styrka genom samvaro och gemenskap i samma eller liknande situationer.

 

  • 5 okt 2022 · 17:30 – 19:30
  • 2 timmar
  • Ställföreträdande arbetsledare
  • Lediga platser: Ja
  • Kostnad: Gratis
  • Sista anmälningsdag: 3 oktober 2022
  • Specifik info för tillfället: Max 20 platser

Anmäl dig

Anmäl dig senast måndag 3 oktober till lena.svensk@gil.se eller 031-63 64 87.

Eventet riktar sig till ställföreträdande arbetsledare som kan vara anhöriga, föräldrar eller nära på annat sätt i arbetet men utan något familjeband. Med anledning av det digitala rummets begränsningar kommer antalet platser vara begränsat och principen först till kvarn kommer att råda. Förbered gärna din utrustning innan vi kör igång så att vi kan fokusera på det du kommer för..

Du kommer att få ett mail med länk till mötet och ytterligare instruktioner under dagen den 29 mars. Välkommen!

I enlighet med GDPR / Dataskyddsförordningen: Genom att klicka på Skicka så medger du ditt samtycke till att GIL hanterar de kontaktuppgifter du angett. Dessa används enbart internt och i syfte att hantera processer runt din anmälan till denna aktivitet.