mån 19 sep

Arbetsledare

Passerat event

Kommunikation & konflikthantering

Inger Wallenius, specialist på kommunikation och konflikthantering, kommer under en heldag att hålla i ett seminarium för arbetsledare som vill lära sig mer om kommunikation och konflikthantering.

Konflikt behöver inte vara obehagligt om du har rätt verktyg och kunskaper om hur du kan kommunicera med dina assistenter på ett positivt sätt och därmed minimera risken för missförstånd och oklarheter.

GIL bjuder på lunch och fika. Vi försöker alltid att erbjuda något alternativ för den som allergisk eller vegetarian/vegan. Vi har mikrovågsugnar på kontoret som du är välkommen att använda.

Från och med hösten 2022 görs alla anmälningar till utbildningar i Primass. Du hittar utbildningarna bakom knappen EVENEMANG i den röda vänstermarginalen. 

  • 19 sep 2022 · 10:00 – 16:00
  • 6 timmar
  • Arbetsledare
  • Lediga platser: Ja
  • Sista anmälningsdag: 16 september
  • Specifik info för tillfället: Anmälan till utbildningen görs i Primass.

ANMÄL DIG

Du som är assistent måste komma överens med din arbetsledare om vilka utbildningar du ska gå och när det passar – innan du du anmäler dig. Utbildningsformulären är öppna ända fram till dagen innan utbildningsdagen. 

Anmälan är bindande. Innan utbildningen skickar vi alltid en bekräftelse och en kallelse med all information du behöver. 

Tänk på att du måste avboka om du får förhinder eller blir sjuk, så att din plats kan gå till någon på väntelistan! Avboka genom att mejla utbildning@gil.se eller ringa 031-63 21 96.

I enlighet med GDPR / Dataskyddsförordningen: Genom att klicka på Skicka så medger du ditt samtycke till att GIL hanterar de kontaktuppgifter du angett. Dessa används enbart internt och i syfte att hantera processer runt din anmälan till denna aktivitet.