ons 23 nov

Alla

Passerat event

AW : Julpyssel & julquiz

Onsdag den 23 november, bara 4 dagar före första advent klär vi om kontoret i julens alla smaker och färger inför säsongens sista afterwork.

GIL:s administrativa chef Karin kan mer än siffror, hon handleder oss i Scrapbooking och DIY (do it yourself) så att vi kan göra glada julkort, bordsdekorationer och fint pynt till granen! Vi garnerar pepparkakor, pickar apelsiner med nejlikor, klipper och klistrar, dricker varm glögg, äter pepparkakor med eller utan ädelost, och dukar upp med julgodis.

Kom, sitt ner runt bordet, träffa andra GIL:are i en festlig inramning av glitter, glanspapper, flirtkulor och allsköns julpynt. Vi fixar pysselattiraljerna och allt annat vi kan behöva. Du kommer med dig – din lust till pyssel, gôtt tjôt eller bara skönt häng! Vi avslutar med att bilda lag med våra bordsgrannar och quizzar med frågor som kopplar till julen.

Vi bjuder in till afterwork en onsdag i varje månad. Varje kväll med sitt eget tema. Har du förslag till ett tema skriv till anders@gil.se

  • 23 nov 2022 · 17:00 – 19:00
  • 2 timmar
  • Alla
  • Lediga platser: Ja
  • Kostnad: Gratis
  • Sista anmälningsdag: 18 november
  • Specifik info för tillfället: Vi bjuder på lite plock från julbordets och valfria drycker. Är du vegetarian, vegan eller allergiker? Ange dina matpreferenser i din anmälan så att vi kan göra vad vi kan för att du ska kunna njuta av maten.

Anmäl dig

Anmäl dig senast fredag 18 november till anders@gil.se eller 031-63 21 94. Först till kvarn!

Eventet riktar sig till vuxna assistansberättigade och assistenter i GIL, med reservation för att lokalernas storlek begränsar antalet platser. Antal platser påverkas av lokalens storlek och går alltid i första hand till våra assistansberättigade men det brukar rymmas en hel del assistenter också. Välkommen!

I enlighet med GDPR / Dataskyddsförordningen: Genom att klicka på Skicka så medger du ditt samtycke till att GIL hanterar de kontaktuppgifter du angett. Dessa används enbart internt och i syfte att hantera processer runt din anmälan till denna aktivitet.