ons 10 mar

Alla

Passerat event

Autism I – Föreläsning (LIVE)

En grundläggande föreläsning om autism och lågaffektivt bemötande som riktar sig till arbetsledare, assistenter och anhöriga i grupper där den assistansberättigade har autism. Föreläsningen kommer att ta upp hur det är att leva, arbeta och samverka med en person som har autism.

Hur möter vi en person vars verklighet skiljer sig från våran och hur ser de egna förutsättningarna ut?

Föreläsare Monica Bennet von Wachenfelt har lång erfarenhet av att leva tillsammans med och arbeta med personer inom autismspektrat. Hon är legitimerad sjuksköterska, psykoterapeut och har studerat beteendevetenskap.

Denna utbildning är en anpassning till rådande omständigheter, vår ordinarie utbildning är satt på paus tills dess smittorisken är mindre. För att delta i vår live-sända utbildning så behöver du en mobil, dator eller platta med uppkoppling och hörlurar.

  • 10 mar 2021 · 13:00 – 16:00
  • 3 timmar
  • Alla
  • Lediga platser: Ja
  • Kostnad: 500 kr
  • Sista anmälningsdag: 9 mars 2021
  • Övrig info: För att delta i vår live-sända utbildning så behöver du en mobil, dator eller platta med uppkoppling och hörlurar.

Anmäl dig

Du som är assistent måste komma överens med din arbetsledare om vilka utbildningar du ska gå och när det passar – innan du du anmäler dig. Utbildningsformulären är öppna ända fram till dagen innan utbildningsdagen.

Anmälan är bindande. Innan utbildningen skickar vi alltid en bekräftelse och en kallelse med all information du behöver.

Tänk på att du måste avboka om du får förhinder eller blir sjuk, så att din plats kan gå till någon på väntelistan! Avboka genom att mejla utbildning@d.gil.se eller ringa 031-63 21 96.

I enlighet med GDPR / Dataskyddsförordningen: Genom att klicka på Skicka så medger du ditt samtycke till att GIL hanterar de kontaktuppgifter du angett. Dessa används enbart internt och i syfte att hantera processer runt din anmälan till denna aktivitet.