mån 25 jan

Arbetsledare

Passerat event

Utveckling, kris eller kaos

Vi förser dig med en verktygslåda som ger dig möjlighet att utveckla ett tryggt och tydligt ledarskap med god dynamik i assistentgruppen. Du ökar din förmåga att förstå varför vi fungerar och beter oss som vi gör både mot oss själva och andra. Hur kan vi förhålla oss professionellt till varandra när vi egentligen håller på att gå i taket och tålamodet inte räcker till?

Claes Lind har arbetat med krishantering vid SU under många år samt arbetat som beredskapspsykolog i samband med stora katastrofer så som branden i Backa och tsunamin i Thailand 2004.

Den här föreläsningen riktar sig till alla egna, biträdande eller ställföreträdande arbetsledare i GIL. Föreläsningen är en utformad efter rådande omständigheter och anpassad efter den situation pandemin försatt oss i.

För att delta i vår live-sända utbildning så behöver du en mobil, dator eller platta med uppkoppling och hörlurar.

  • 25 jan 2021 · 13:00 – 15:00
  • 2 timmar
  • Arbetsledare
  • Lediga platser: Ja
  • Kostnad: 100
  • Sista anmälningsdag: 22 jan 2021
  • Övrig info: För att delta i vår live-sända utbildning så behöver du en mobil, dator eller platta med uppkoppling och hörlurar.

ANMÄL DIG

Utbildningsformulären är öppna ända fram till dagen innan utbildningsdagen. 

Anmälan är bindande. Innan utbildningen skickar vi alltid en bekräftelse och en kallelse med all information du behöver. 

Tänk på att du måste avboka om du får förhinder eller blir sjuk, så att din plats kan gå till någon på väntelistan! Avboka genom att mejla utbildning@d.gil.se eller ringa 031-63 21 96.

I enlighet med GDPR / Dataskyddsförordningen: Genom att klicka på Skicka så medger du ditt samtycke till att GIL hanterar de kontaktuppgifter du angett. Dessa används enbart internt och i syfte att hantera processer runt din anmälan till denna aktivitet.