tors 25 nov

Assistenter

Stresshantering (Live)

Idag är det många människor som upplever att deras arbetsliv eller privatliv är stressigt. Stresshantering handlar bland annat om att lära sig att bli medveten om vad som utlöser stress och att samla kraft och energi för att ta itu med det som är fel, för att i förlängningen lära sig att förutse och förhindra det framöver. På utbildningen diskuterar vi vanliga faktorer, så kallade stressorer, som ofta utlöser ett tillstånd av stress. Vi lyfter också fram vanliga stressrelaterade reaktioner och du får som deltagare chansen att lära dig praktiska övningar i ett förebyggande syfte.

Utbildningen leds av Gudrun Fogelberg-Varga, som är legitimerad sjukgymnast.

Denna utbildning är en anpassning till rådande omständigheter, vår ordinarie utbildning är satt på paus tills dess smittorisken är mindre. För att delta i vår live-sända utbildning så behöver du en mobil, dator eller platta med uppkoppling och hörlurar.

  • 25 nov 2021 · 13:00 – 16:00
  • 3 timmar
  • Assistenter
  • Lediga platser: Ja
  • Kostnad: 750
  • Övrig info: För att delta i vår live-sända utbildning så behöver du en mobil, dator eller platta med uppkoppling och hörlurar.

ANMÄL DIG

Du som är assistent måste komma överens med din arbetsledare om vilka utbildningar du ska gå och när det passar – innan du du anmäler dig. Utbildningsformulären är öppna ända fram till dagen innan utbildningsdagen. 

Anmälan är bindande. Innan utbildningen skickar vi alltid en bekräftelse och en kallelse med all information du behöver. 

Tänk på att du måste avboka om du får förhinder eller blir sjuk, så att din plats kan gå till någon på väntelistan! Avboka genom att mejla utbildning@d.gil.se eller ringa 031-63 21 96.

I enlighet med GDPR / Dataskyddsförordningen: Genom att klicka på Skicka så medger du ditt samtycke till att GIL hanterar de kontaktuppgifter du angett. Dessa används enbart internt och i syfte att hantera processer runt din anmälan till denna aktivitet.