ons 27 okt

Assistenter

Passerat event

Ergonomi – Föreläsning (LIVE)

Att erhålla kunskaper om hur man förebygger belastning på leder och muskler i rygg, axlar och nacke är viktigt för många personliga assistenter då arbetet ofta handlar om lyft av olika slag. Föreläsningen ger ökad kunskap om hur kroppen är uppbyggd och fungerar. Du får även insikt i vad fysisk träning innebär och hur träning kan påverka din livssituation, både i yrkeslivet och privat.

I den här kursen lära du dig mer om anatomi, hälsa och träningsfysiologi. Du får även råd för akuta ryggproblem och hur de kan förebyggas. Kursen är anpassad till rådande omständigheter, vår ordinarie utbildning är satt på paus tills dess smittorisken är mindre.

Kursledare är Gudrun Fogelberg-Varga, som är legitimerad sjukgymnast med lång erfarenhet av både behandling samt förebyggande arbete gällande belastnings- och stressrelaterade besvär.

För att delta i vår live-sända utbildning så behöver du en mobil, dator eller platta med uppkoppling och hörlurar.

  • 27 okt 2021 · 13:00 – 16:00
  • 3 timmar
  • Assistenter
  • Lediga platser: Ja
  • Kostnad: 0 kr
  • Sista anmälningsdag: 20 okt 2021
  • Övrig info: För att delta i vår live-sända utbildning så behöver du en mobil, dator eller platta med uppkoppling och hörlurar.

Anmäl dig

Du som är assistent måste komma överens med din arbetsledare om vilka utbildningar du ska gå och när det passar – innan du du anmäler dig. Utbildningsformulären är öppna ända fram till dagen innan utbildningsdagen.

Anmälan är bindande. Innan utbildningen skickar vi alltid en bekräftelse och en kallelse med all information du behöver.

Tänk på att du måste avboka om du får förhinder eller blir sjuk, så att din plats kan gå till någon på väntelistan! Avboka genom att mejla utbildning@d.gil.se eller ringa 031-63 21 96.

I enlighet med GDPR / Dataskyddsförordningen: Genom att klicka på Skicka så medger du ditt samtycke till att GIL hanterar de kontaktuppgifter du angett. Dessa används enbart internt och i syfte att hantera processer runt din anmälan till denna aktivitet.