ons 20 jan

Alla

Passerat event

AW : Quiz – Vart är vi på väg

Onsdagkvällen den 20 januari ger vi oss ut i världen – ja på skärmen alltså. Med inspiration av populära fredagsunderhållningen På spåret gör vi en quiz som förflyttar oss ifrån våra skrivbord och vardagsrum. Vi kommer att livesända afterworken från GIL:s kontor på Mölndalsvägen 30. Allt spelet kräver är att du är närvarande bakom skärmen och hänger med och våga följa magkänslan och gissa när du inte är helt bombsäker. .

Så här går det till

Några dagar innan Afterworken kommer du att få hem ett litet paket med snacks som du plockar fram när vi är framme vid kvällskvisten den 20 januari. För då kör vi.

En kvart innan, dvs klockan 16:45, vi kör igång afterworken kommer vi att öppna det digitala rummet där vi samlas. Instruktioner och länk kommer skickas ut via mail under dagen den 20 januari, men har du inte bekantat dig med det digitala verktyget ännu så kan du göra det redan nu. Det är inte svårt!

Så här förbereder du dig!

För att kunna delta behöver du ladda ner och installera gratisprogrammet zoom till din mobil, platta eller dator, ha en ok uppkoppling till wifi. Vi använder oss av Zoom för att mötas i vår digitala afterwork. Vi rekommenderar att du använder dator (enklare att se), men det funkar också med en mobil. Leta upp vad som passar för din dator eller webbläsare och ladda ner här: https://zoom.us/download. Mobilappen hittar du där du hittar andra appar.

Innan vi börjar är det bra att du har kollat att allt funkar. GIL har ingen Zoom-support men verktyget har en bra hjälp för att komma igång och för att testa din utrustning: https://zoom.us/test

Vi hoppas på en sprudlande frisk och varm gemyt över nätet! Och du! Har du en vän med assistans som skulle passa bra i vårt kooperativ så är hen hjärtligt välkommen med för att se hur vi hänger och vad vi är för ena! Bara skriv i din anmälan till Anders om du har någon med dig.

 

  • 20 jan 2021 · 17:00 – 18:30
  • 1 timmar 30 minuter
  • Alla
  • Lediga platser: Ja
  • Kostnad: Gratis
  • Sista anmälningsdag: 13 jan 2021
  • Specifik info för tillfället: Du får hem ett brev medpassande snacks i brevlådan en vecka innan quizzen. Dryck står du själv för.

Anmäl dig

Anmäl dig senast torsdag 13 januari till anders@d.gil.se eller 031-63 21 94.

Eventet riktar sig till assistansberättigade + vän samt assistenter i GIL. Med anledning av det digitala rummets begränsningar kommer antalet platser vara begränsat och principen först till kvarn kommer att råda. Förebered gärna din utrustning innan vi kör igång så att vi kan fokusera på det lustfyllda.

Du kommer att få ett mail med länk till afterworken och ytterligare instruktioner under dagen den 16 december. Välkommen!

I enlighet med GDPR / Dataskyddsförordningen: Genom att klicka på Skicka så medger du ditt samtycke till att GIL hanterar de kontaktuppgifter du angett. Dessa används enbart internt och i syfte att hantera processer runt din anmälan till denna aktivitet.