ons 20 okt

Assistansberättigade

Passerat event

AW : Ostprovning & quiz

Onsdag den 20 oktober kommer CP-salen att dofta av get, får och ko. Ost alltså. Du får prova hårdost, blå och vit mögelost, färskost och kittost. Vi pratar mögelkulturer, osttvätt, sälta, marmorering och pipighet. Är Gouda verkligen godast, är västerbottenost från västerbotten och ska man äta kanterna eller låta bli? Detta och mycket mer får du lära dig under den här afterworken!

Kom med och häng, det blir en aromrik. och allt annat än ostig gemyt!

Vi håller till på GIL:s kontor på Mölndalsvägen 30B. Platserna är begränsade och det är först till kvarn som gäller!

Har du en vän med assistans som skulle passa bra i vårt kooperativ så är hen hjärtligt välkommen med för att se hur vi hänger och vad vi är för ena! Bara skriv det i din anmälan till Anders om du har någon med dig.

Om Covid-19 gör så att vi inte har möjlighet att träffas på kontoret så ställer vi om till digitala träffar. Vi följer utvecklingen och. ser läget an.

  • 20 okt 2021 · 17:00 – 19:00
  • 2 timmar
  • Assistansberättigade
  • Lediga platser: Ja
  • Kostnad: Gratis
  • Sista anmälningsdag: 13 okt 2021
  • Specifik info för tillfället: Om pandemin är under kontroll ses vi på Göteborgskontoret. Vi bjuder på ost, snacks och valfria drycker.

Anmäl dig

Anmäl dig senast onsdag 13 oktober till anders@d.gil.se eller 031-63 21 94.

Eventet riktar sig till assistansberättigade i GIL. Med anledning av det fysiska rummets begränsningar kommer antalet platser vara begränsat och principen först till kvarn kommer att råda.

Välkommen!

I enlighet med GDPR / Dataskyddsförordningen: Genom att klicka på Skicka så medger du ditt samtycke till att GIL hanterar de kontaktuppgifter du angett. Dessa används enbart internt och i syfte att hantera processer runt din anmälan till denna aktivitet.