ons 17 nov

Alla

Passerat event

AW : Film om kompisar på livsresa

Onsdag den 17 november släcker vi ner lamporna i CP-salen och rullar igång en inspirerande kompiskomedi där en ung kille och hans assistent som ger sig ut på en resa på jakt efter landmärken men hittar något helt annat.

Vi hade siktat in oss på den här filmen förra hösten men den digitala tekniken konstrade och det blev mörkt på skärmen. Nu gör vi ett nytt försök om vi inte ändrar oss och hittar en färskare rulle.

THE FUNDAMENTALS OF CARING

Filmen handlar om Ben och Trevor. Ben är en pensionerad författare som efter en personlig tragedi börjar arbeta som personlig assistent. Efter sex veckors utbildning möter han sin första kund, Trevor, en svärande 18-åring med muskeldystrofi. En är funktionsnedsatt känslomässigt, en är funktionsnedsatt fysiskt, tillsammans gör de en resa till alla de platser Trevor har blivit besatt av när han tittat på de lokala nyhetssändningarna. Filmen får betyget 4/5 på Filmtopp och 7,3 på IMDB!

Vill du få en försmak så kan du kolla in trailern här.

Längd: Filmen är 1. 37 timme lång.

Vi bjuder in till afterwork en onsdag i varje månad. Varje kväll med sitt eget tema. Har du förslag till ett tema skriv till anders@d.gil.se. Har du en vän med assistans som skulle passa bra i vårt kooperativ så är hen hjärtligt välkommen med för att se hur vi hänger och vad vi är för ena! Bara skriv i din anmälan till Anders om du har någon med dig så att maten räcker till alla.

Om Covid-19 gör så att vi inte har möjlighet att träffas på kontoret så ställer vi om till digitala träffar. Vi följer utvecklingen och. ser läget an.

  • 17 nov 2021 · 17:00 – 19:00
  • 2 timmar
  • Alla
  • Lediga platser: Ja
  • Kostnad: Gratis
  • Sista anmälningsdag: 10 november 2021
  • Specifik info för tillfället: Vi bjuder på tilltugg, snacks och valfria drycker. Är du vegetarian, vegan eller allergiker? Ange dina matpreferenser i din anmälan så att vi kan göra vad vi kan för att du ska kunna njuta av maten.

Anmäl dig

Anmäl dig senast onsdag 10 november till anders@d.gil.se eller 031-63 21 94. Först till kvarn!

Eventet riktar sig till vuxna assistansberättigade och assistenter i GIL. med reservation för att lokalernas storlek begränsar antalet platser. Platserna går alltid i första hand till våra assistansberättigade men det brukar rymmas en hel del assistenter också. Välkommen!

I enlighet med GDPR / Dataskyddsförordningen: Genom att klicka på Skicka så medger du ditt samtycke till att GIL hanterar de kontaktuppgifter du angett. Dessa används enbart internt och i syfte att hantera processer runt din anmälan till denna aktivitet.